Dying Light Platinum Edition (Box UK)

Dying Light Platinum Edition (Box UK)

Favourites Email alert
49.99 39.99 €

Support SWITCH
Language Multilingual

Description


Support
SWITCH
Language
Multilingual
Franchise
Koch Media
Category
Jeu Software
Bar code
5902385109949
Reference
202350
Weight
N.C.
Others

DE ULTIEME ZOMBIESURVIVALGAME IN EEN OPEN WERELD! 

Verken een wereld vol geïnfecteerden waarin alleen de sterksten overleven. Verbeter je gevechtstechnieken om allerlei monsters te verslaan, zowel menselijk als ondoodParkour over de daken, maak wapens en help andere overlevenden terwijl je je eigen nachtmerries onder ogen komt!  

Geniet nu optimaal van Dying Light met de beste versie van de populaire zombiesurvivalgame in een open wereld. Met vier DLC's en zeventien skinbundels combineert Dying Light: Platinum Edition alles wat je nodig hebt om de post-apocalyptische wereld te verkennen. Doorkruis Harran en laat een spoor van dood en verderf achter in je buggy, overleef Bozaks beproevingen, verken nieuwe quarantainezones en geniet van talloze nieuwe skins en wapens! 

 

Wil je je ervaring naar een hoger niveau tillen? Bekijk de beschikbare functies op Nintendo Switch voor een nog betere game. Geef je nauwkeurigheid een boost met gyrobesturing, herontdek het vechten met bewegingsbesturing—het is nog nooit zo leuk geweest om met je wapens te zwaaien—en verlies jezelf in Dying Light met trillingen dankzij de HD-trilfunctie. Je kunt ook soepel door de interface navigeren met het touchscreen. Het wordt nog beter: dit is allemaal mogelijk terwijl je met je vrienden speelt, zowel lokaal als in online coöp. Met lokale multiplayer kunnen jullie samen van de game genieten met twee consoles in dezelfde ruimte. Appeltje-eitje! 

 

Kenmerken: 

  • Dying Light - de volledige bekroonde game.? 

  • Dying Light: The Following - een enorme uitbreiding inclusief een nieuw verhaal, een uitgestrekte, originele map en een aanpasbare buggy om mee te rijden. 

  • Dying Light: Bozak Horde - een uitdagend speltype met een eigen secundaire verhaallijn. 

  • Cuisine & Cargo - twee extra quarantainezones. 

  • Ultieme Overlevende-bundel - exclusieve wapens en outfits. 

  • Hellraid – een nieuw speltype in een duister sprookje. 

  • Een uitgebreide collectie skins en wapens waarmee het slachten van zombies nóg leuker wordt: 

Crash Test skin pack ? 5th Anniversary bundle ? Harran Ranger bundle ? Gun Psycho bundle ? Volatile Hunter bundle ? White Death bundle ? Vintage Gunslinger bundle ? Rais Elite bundle ? Godfather bundle ? Harran Inmate bundle ? Retrowave bundle ? SHU Warrior bundle ? Volkan Combat Armor bundle ? Classified Operation bundle ? Viking: Raiders of Harran bundle ? Harran Tactical Unit bundle 


derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up