Soul Hackers 2 (incl. 5 Premium Character Cards)

Soul Hackers 2 (incl. 5 Premium Character Cards)

Favourites Email alert

Pre-order your copy now!

59.99 54.99 €

Support PS5
Language Multilingual

Description


Release date
26/08/22*
Support
Playstation 5
Language
Multilingual
Franchise
Atlus
Category
Jeu Software
Bar code
5055277046799
Reference
210578
Weight
0.79 Kg
Others

Te midden van de glinstering van neonlichten, zorgt technologische vooruitgang ervoor dat mensen geconsumeerd door commercieel gemak. In de schaduw broeit een oorlog tussen de Yatagarasu en de Phantom Society, duivelse bezweerders die de buitenwereldse krachten van "Demonen" beheersen.

Zich verschuilend in de geheime zee van gegevens van de mensheid, heeft een digitale entiteit een bewustzijn ontwikkeld: Aion. De mensheid op afstand observerend, berekent Aion dat een wereldramp op handen is en creëert twee agenten om dit te verhinderen : Ringo en Figue. Samen moeten deze agenten van Aion een vlindereffect dat zal leiden tot het einde van de wereld, onderzoeken en voorkomen.

 

Belangrijkste kenmerken:

·       Onderzoek het einde van de wereld als Ringo, een agent van Aion belast met het redden van de mensheid van een Apocalyps.

·       Verken een bovennatuurlijke RPG met stijlvolle summoners en duistere gevaren die op de loer liggen onder de neonlichten van een cyberpunk Japan.

·       Verzamel demonen en speel fusiecombinaties vrij om nieuwe, sterkere demonen bondgenoten te creëren en hun dodelijke vaardigheden te gebruiken voor ongelooflijke aanvallen op je vijanden.

·       Versterk de banden met je teamgenoten en duik dieper in hun ziel. Beleef hun laatste avonturen opnieuw en ontdek de waarheid van hun verhalen en die van jou.

*
Expected delivery date, subject to change by the distributor.

derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up