The Escapists 2 (Code in Box)

The Escapists 2 (Code in Box)

Favourites Email alert

Delivery 24/48 hours for BENELUX and 72 hours for the rest of Europe*

14.99 12.99 €

Support SWITCH
Language Multilingual

Description


Support
SWITCH
Language
Multilingual
Franchise
Koch Media
Category
Course
Bar code
5056208812315
Reference
200750
Weight
0.051 Kg
Others

Neem de ultieme gevangenis-sandbox overal mee naartoe!

Speel overal en met iedereen op de Nintendo Switch™. Werk samen met een andere gevangene in een lokaal gedeeld scherm voor twee spelers. Geef elk team een Joy-Con™ om samen uit te breken of speel tegen elkaar om te kijken wie het snelst ontsnapt.

De ultieme gevangenis-sandbox ervaring !

Zet alles op het spel tijdens je ontsnapping uit de ergste gevangenissen ter wereld. Verken de grootste gevangenissen ooit bedacht, met meerdere etages, daken, verluchtingsbuizen en ondergrondse tunnels. Je zal de regels van de gevangenis moeten respecteren, je aanbieden voor het appel, werken en de strikte routines opvolgen terwijl je in het geheim je ontsnapping voorbereidt ! Ontsnap uit een ijsfort in de Toendra, uit een rijdende trein en zelfs uit een ruimte gevangenis !

Creëer je personage !

Personaliseer je gevangene. Maak een keuze uit verschillende mogelijkheden zodat hij / zij werkelijk uniek is. Niets zo belangrijk als te ontsnappen in stijl.

Stel een team samen !

Werk samen met maximum 3 vrienden, vorm het ultieme ontsnappingsteam en slaag in de meest tot de verbeelding sprekende ontsnappingen ooit ! Werken samen online of naast elkaar vanaf dezelfde bank.

Plan je ontsnapping !

Gevangen zijn, dwingt je tot het uiterste van je creativiteit om te kunnen ontsnappen. Door alledaagse dingen zoals zeep en kousen te combineren, creëer je nieuwe voorwerpen en wapens die je kunnen helpen bij het behalen van je doel. Steel vorken uit de eetzaal om tunnels te graven en gebruik magazines om de bewijzen te verbergen. Je leert al snel dat kleefband voor (bijna) alles kan dienen.

Bereid je voor op het gevecht !

The Escapists 2 introduceert een nieuw gevechtssysteem dat confrontaties spannender en interactiever maakt. Je moet aanvallen blokkeren en opbouwen, terwijl je probeert je slachtoffer te omcirkelen. Ga naar de fitness om je spiermassa op te bouwen en sterker te worden !

Nieuwe manieren om te ontsnappen !

Hoe hoger het veiligheidsniveau van de gevangenis, hoe groter de vereiste creativiteit. Je beschikt over tal van opties om eender welke ontsnappingspoging te ondernemen. Ontdek hoe je je eigen dood naspeelt en laat het mortuarium de rest doen !

KENMERKEN

· 10 verschillende gevangenissen

· Tot 4 spelers in multiplayer – coöperatief of versus

· Drop in / Drop out multiplayer, zowel offline als online

· Meer dan 300 personaliseringsmogelijkheden

· Gevangenissen met meerdere etages


derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up